Tui-Na Therapie & Voetreflexologie

 •   Chinese Tui-Na Therapie (medische massage)

  Tui-Na is een van de therapieen van de Traditioneel Chinese Geneeskunde. Zij kent een grote varieteit aan verschillende massages die op het lichaamsoppervlak worden toegepast en daarnaast diverse zeer effectieve manipulatietechnieken die op verschillende delen van het lichaam kunnen worden toegepast. Uitgegaan wordt steeds van een goede diagnose van de patient volgens de regels van de T.C.G.. Tui-Na therapie is zeer effectief zowel in preventieve zin als voor op genezing gerichte behandeling. Door de yinne en yange aspecten van de lichaamsenergie in balans te brengen en de circulatie van Qi en Bloed te bevorderen kunnen, op een deskundige manier toegepast, vele ziektes worden genezen.

  Tui-Na is niet weg te denken uit de Chinese ziekenhuizen en kent daar verschillende richtingen zoals: kinder Tui-Na, volwassenen Tui-Na, orthopedie en cosmetica.

 •   Voetreflex therapie

  Voetreflex therapie is een oude Chinese massage. Het wordt reeds meer dan 3.000 jaren toegepast. Het voorkomt en geneest vele ziekten, bijvoorbeeld: hoofdpijn, spanning, astma, constipatie, sinusitis, migraine, enz... Te zeggen dat de zintuiglijke zenuwen van interne organen verspreid zijn doorheen het ganse lichaam, en sommige verbonden zijn met andere organen zoals de huid. Alle van deze gevoelige zenuwen wortelt hoofdzakelijk aan de voet.

  De voetreflex therapie is goed voor het stimuleren van de activiteit van de interne organen, en om de bloedsomloop en het weefselvocht te verbeteren. Daarom is voetreflex therapie een goede massage voor de gezondheid.

 

 • Behandelmethodes

  Behandelmethodes

  Lees hier meer over onze verschillende behandelmethodes

  Lees meer
 • Nek- schouder- en armklachten Nek- schouder- en armklachten

  "Al na één behandeling kon ik mijn arm weer gebruiken. Na de volledige behandeling heb ik geen klachten meer"

 • Hardnekkige verkoudheid Hardnekkige verkoudheid

  "Ik ben gekomen omdat ik niet van een verkoudheid af kon komen. Kon na 4 behandelingen weer alles ruiken"

 • Dikke ogen en huiduitslag Dikke ogen en huiduitslag

  "Ik kreeg acupunctuur en chinese kruiden-therapie. Binnen twee dagen waren mijn ogen weer helemaal oke."

 • Acne Acne

  "Ik was ongeveer in 3 maanden helemaal hersteld dankzij de dokter en daarvoor ben ik haar zeer dankbaar."

 • RSI RSI

  "Ik ben zeer tevreden geweest van de gehele behandeling en raad iedereen aan om dat te proberen"

 • Eczeem Eczeem

  "Ik heb een kuur van 8 dagen gekregen en mijn huid is al stukken beter"

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.